×
Możliwość komentowania WIGILIA FIRMOWA została wyłączona

WIGILIA FIRMOWA

Wigilia firmowa w Hotelu Otomin 

Wigilia firmowa w naszym hotelu to tradycyjne polskie potrawy,
profesjonalna obsługa, świąteczne dekoracje i wyjątkowa atmosfera.
Proponujemy różne warianty menu, każda z opcji może być zmodyfikowana, tak by spełnić Państwa oczekiwania.

Propozycja I
Przystawka:
Łosoś marynowany z pieprzem konserwowym
w towarzystwie kolorowych sałat
Zupa: Barszczyk czerwony z pasztecikiem z
kapustą lub mięsem / kołdunami domowej roboty
Danie główne:
Karp smażony z puree
ziemniaczanym i bukietem surówek
Deser:
Piernik z frużeliną wiśniową
Kompot z suszu
cena: 65 zł/os

Propozycja II
Przystawka: Pasztet z dziczyzny z ciastem francuskim,
Zupa: Zupa grzybowa z borowików z łazankami
Danie główne (serwowane na półmiskach 2 porcje na osobę)
Karp panierowany
Pierogi domowe z kapustą i grzybami z rumianą cebulką
Karczek faszerowany kasza i wątróbka drobiowa
Ziemniaki z wody
Deser: Makowiec, sernik
Kompot z suszu
cena: 95 zł/os

Wigilijny bankiet
Przystawka: Pasztet z dziczyzny w cieście francuskim
Zupa: Zupa grzybowa z borowików z łazankami
Dania główne (serwowane na półmiskach 2 porcje na osobę)
Filet z łososia na szpinaku
Pierogi domowe z kapustą i grzybami z rumianą cebulką
Karp smażony
Kaczka w sosie owocowym
Ziemniaki zapiekane, kopytka podsmażane
Świąteczne łakocie: szarlotka, ciasto makowe, sernik
Kompot z suszu
Zakąski zimne:
Półmiski mięs wędzonych z własnej wędzarni
Szynka pieczona z pomarańczami i goździkiem,
Śledź po kaszubsku,
Śledź w kiszonej kapuście z kurkami,
Dorsz po grecku,
Sałatka jarzynowa,
Pierogi z kapusta i grzybami w cieście piernikowym,
Tymbaliki z ryb jeziornych
Kapusta z grzybami,
karp w galarecie,
Mix sałat z sosem winegret
cena: 145 zł/os

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/szeldon1/public_html/hotelotomin.pl/wp-includes/functions.php on line 3769