Dbamy o dobre wspomnienia!
Hotel Otomin jest doskonałym miejscem do organizacji wszelkich spotkań okolicznościowych. Bliskość lasu i bezpośrednie położenie nad jeziorem Otomińskim z pewnością dodadzą uroku każdej chwili spędzonej w gronie najbliższych.
Znakomite potrawy, skomponowane specjalnie przez naszego szefa kuchni oraz doskonała obsługa, zapewnią spędzenie u nas niepowtarzalnych chwil.
Aby ceremonia miała odpowiednią oprawę, zapewniamy również wystrój stołów.
Jesteśmy przekonani, że będziemy w stanie spełnić Państwa oczekiwania, a nasze doświadczenie, pomysłowość i umiejętności zyskają Waszą przychylność.
Oferta organizacji przyjęcia: Pobierz ofertę
Oferta słodki bufet: Pobierz ofertę
Aż 6 propozycji Menu!
ZAKĄSKA
- Łosoś wędzony na kruchej sałacie
- Krem z pomidorów pelati ze świeżą bazylią i płatkami parmezanu
- Polędwiczka wieprzowa na sosie kurkowym w towarzystwie gotowanych ziemniaków i bukietu surówek
- Szarlotka z gałką loda waniliowego
- Schab ze śliwką
- Patery z wędlinami z własnej wędzarni i mięsami pieczonymi
- Sałatka z kurczakiem
- Tortille w trzech smakach
- Ruloniki z cukinii faszerowane mięsem lub warzywami
- Pomidory z mozzarellą i świeżą bazylią
- Barszcz czerwony z kołdunami
- Pieczywo
- Soki ( 1l/4 osoby)
ZAKĄSKA
- Pasztet w towarzystwie kolorowych sałat z sosem żurawinowym
- Krem z brokuł z płatkami migdałowymi
- Rarytas kaczy na modrej kapuście z rumianymi kopytkami
-
Sernik z polewą czekoladową
KOLACJA
- Schab ze śliwką
- Patery z wędlinami z własnej wędzarni i mięsami pieczonymi
- Sałatka z kurczakiem
- Tortille w trzech smakach
- Ruloniki z cukinii faszerowane mięsem lub warzywami
- Pomidory z mozarellą i świeżą bazylią
- Barszcz czerwony z kołdunami
- Pieczywo
- Soki ( 1l/4 osoby)
ZAKĄSKA
- Łosoś wędzony na kruchej sałacie
- Borowikowa z lanymi kluseczkami
-
Pieczeń z dzika z kaszą gryczaną w towarzystwie pieczonych buraczków
- Gruszka w polewie czekoladowej z płatkami migdałowymi na sosie malinowym
- Schab ze śliwką
- Patery z wędlinami z własnej wędzarni i mięsami pieczonymi
- Sałatka z kurczakiem
- Tortille w trzech smakach
- Ruloniki z cukinii faszerowane mięsem lub warzywami
- Pomidory z mozzarellą i świeżą bazylią
- Barszcz czerwony z kołdunami
- Pieczywo
- Soki ( 1l/4 osoby)
ZAKĄSKA
- Łosoś wędzony na kruchej sałacie
ZUPA
- Krem z pomidorów pelati ze świeżą bazylią i płatkami parmezanu
DANIE GŁÓWNE (półmiski mięs mieszane)
- Kotlet de volaile
- Zraz wieprzowy z borowikiem
- Antrykot drobiowy
DESER
- Szarlotka z gałką loda waniliowego
KOLACJA
- Schab ze śliwką
- Patery z wędlinami z własnej wędzarni i mięsami pieczonymi
- Sałatka z kurczakiem
- Tortille w trzech smakach
- Ruloniki z cukinii faszerowane mięsem lub warzywami
- Pomidory z mozarellą i świeżą bazylią
- Barszcz czerwony z kołdunami
- Pieczywo
- Soki ( 1l/4 osoby)
ZAKĄSKA
- Pasztet w towarzystwie kolorowych sałat z sosem żurawinowym
ZUPA
- Krem z brokuł z płatkami migdałowymi
DANIE GŁÓWNE (półmiski mięs mieszane)
- Medaliony schabowe w sosie z runa leśnego
- Filet z łososia na liściach z duszonego szpinaku
- Roladki drobiowe z suszonymi pomidorami i serem mozzarella
DESER
- Sernik z polewą czekoladową
KOLACJA
- Schab ze śliwką
- Patery z wędlinami z własnej wędzarni i mięsami pieczonymi
- Sałatka z kurczakiem
- Tortille w trzech smakach
- Ruloniki z cukinii faszerowane mięsem lub warzywami
- Pomidory z mozzarellą i świeżą bazylią
- Barszcz czerwony z kołdunami
- Pieczywo
- Soki ( 1l/4 osoby)
ZAKĄSKA
- Łosoś wędzony na kruchej sałacie
ZUPA
- Borowikowa z lanymi kluseczkami
DANIE GŁÓWNE
- Rarytas kaczy na modrej kapuście
- Zraz staropolski z kaszą gryczaną
- Tradycyjny Kotlet schabowy z rumianymi pieczarkami
DESER
- Gruszka w polewie czekoladowej z płatkami migdałowymi na sosie malinowym
KOLACJA
- Schab ze śliwką
- Patery z wędlinami z własnej wędzarni i mięsami pieczonymi
- Sałatka z kurczakiem
- Tortille w trzech smakach
- Ruloniki z cukinii faszerowane mięsem lub warzywami
- Pomidory z mozarellą i świeżą bazylią
- Barszcz czerwony z kołdunami
- Pieczywo
- Soki ( 1l/4 osoby)