Menu weselne II – 280 zł/osoba
Przystawka
Łosoś wędzony na kruchej sałacie z dresingiem ziołowym
Zupa (do wyboru)
Krem z pomidorów Pelatti z parmezanem i świeżą bazylią
Rosół z makaronem domowym
Dania Główne (półmiski 3 porcje mięsa na osobę)
Tradycyjny kotlet schabowy
Kotlet Devolaille
Roladki drobiowe z pieczarkami i cebulką w sosie pieczarkowym
Karczek wieprzowy w sosie pieczeniowym
Dodatki
Ziemniaki w kąpieli koperkowej
Ziemniaki opiekane
Bukiet surówek
Warzywa blanszowane
Buraczki na ciepło
Zakąski zimne
Pieczona karkówka szpikowana czosnkiem
Pieczony schab nadziewany suszoną śliwką
Rolada drobiowa faszerowana warzywami
Pierś z indyka pieczona z morelą
Wędliny wiejskie z naszej wędzarni
Tymbaliki drobiowe
Quish warzywny
Sosy do mięs
Zimne marynaty
Ryby
Filet z pstrąga w krystalicznej zalewie
Ryba w brzoskwiniach
Śledź po kaszubsku
Sałatki
Sałatka Gyros
Sałatka z serem feta
Dania ciepłe serwowane podczas wesela
I danie: bogracz
II danie: udziec drobiowy z pieczarkami
III danie: barszcz czerwony z kołdunami
Napoje
Kawa, herbata, woda z cytryną – bez ograniczeń
Soki (1l/4 osoby)
Ciasta i owoce płatne dodatkowo (lub własne)
Menu weselne III – 295 zł/osoba
Przystawka
Wykwintny pasztet w towarzystwie kolorowych sałat z sosem żurawinowym
Zupa (do wyboru)
Rosół z makaronem domowym
Krem porowy z serem ricotta i słodką śmietanką
Krem z brokułów z serem gorgonzola
Dania główne (półmiski 3 porcje mięsa na osobę)
Kotlet Devolaille
Tradycyjny kotlet schabowy
Filet z dorsza w sosie koperkowo cytrynowym
Polędwiczka wieprzowa w sosie z runa leśnego
Dodatki
Ziemniaki w kąpieli koperkowej
Ziemniaki opiekane
Bukiet surówek
Warzywa blanszowane
Buraczki na ciepło
Zakąski zimne
Pieczona karkówka szpikowana czosnkiem
Pieczony schab nadziewany suszoną śliwką
Rolada drobiowa faszerowana warzywami
Rolada szpinakowa z wędzonym łososiem
Klopsiki wieprzowe z dipem czosnkowym
Wędliny wiejskie z naszej wędzarni
Tymbaliki drobiowe
Faszerowane pieczarki
Sosy do mięs
Zimne marynaty
Ryby
Filet z pstrąga w krystalicznej zalewie
Ryba w brzoskwiniach
Śledź po kaszubsku
Sałatki
Sałatka Gyros
Sałatka z serem feta
Mix sałat z owocami sezonowymi i sosem balsamicznym
Dania ciepłe serwowane podczas wesela ( do wyboru )
I danie: Bogracz/ Żurek
II danie/do wyboru/ Karkówka oberżysty/Udziec drobiowy z pieczarkami/ Gulasz po węgiersku
III danie/ do wyboru/ Barszcz czerwony z kołdunami / Flaczki wieprzowe/ Minestrone
Napoje
Kawa, herbata, woda z cytryną – bez ograniczeń
Soki (1l/4 osoby)
Ciasta i owoce płatne dodatkowo (lub własne)
Menu weselne IV – 320 zł/osoba
Przystawka
Szynka parmeńska na melonie i rukoli z sosem balsamicznym
Zupa (do wyboru)
Krem z białych warzyw z groszkiem ptysiowym
Krem z grzybów leśnych z chrupiącymi grzankami
Consomme z bażanta
Dania główne (półmiski 3 porcje mięsa na osobę)
Zraz z szynki w sosie pieczeniowym
Grillowany łosoś na liściach szpinaku
Kotlet Devolaille
Polędwiczki wieprzowe w sosie z runa leśnego
Dodatki
Ziemniaki w kąpieli koperkowej
Ziemniaki opiekane
Bukiet surówek
Warzywa blanszowane
Buraczki na ciepło
Zakąski zimne
Pieczona karkówka szpikowana czosnkiem
Pieczony schab nadziewany suszoną śliwką
Rolada drobiowa faszerowana warzywami
Rolada ze schabu z borowikami
Rolada szpinakowa z wędzonym łososiem
Klopsiki wieprzowe z dipem czosnkowym
Wędliny wiejskie z naszej wędzarni
Tymbaliki drobiowe
Mix tartinek z pastami
Pomidory z mozarellą
Tortille w trzech smakach
Pasztety
Zimne marynaty
Sosy do mięs
Ryby
Filet z pstrąga w krystalicznej zalewie
Śledź opiekany w zalewie słodko-kwaśnej
Mix ryb wędzonych na sosie chrzanowym
Dorsz w brzoskwiniach
Sałatki
Sałatka Gyros
Sałatka orientalna z kurczakiem
Sałatka z serem feta
Mix sałat z owocami sezonowymi, prażonymi ziarnami i sosem balsamicznym
Dania ciepłe serwowane podczas wesela
I danie: strogonoff
II danie: dzik z ziemniakami zapiekanymi oraz kasza gryczaną serwowany przez Szefa Kuchni
III danie/ do wyboru/ barszcz czerwony z kołdunami / flaczki wołowe / krem ze szparagów
Napoje
Kawa, herbata, woda z cytryną – bez ograniczeń
Soki (1l/4 osoby)
Ciasta i owoce płatne dodatkowo (lub własne)
Menu weselne I – 250 zł/osoba
Przystawka
Wykwintny pasztet w towarzystwie kolorowych sałat z sosem żurawinowym
Zupa
Rosół z makaronem domowym
Dania Główne (serwowane do wyboru)
Kaczka luzowana na modrej kapuście ze złotą renetą i rumianymi kopytkami
Polędwiczka wieprzowa w sosie z runa leśnego z puree ziemniaczanym i bukietem surówek
Grillowany łosoś w sosie porowo-winnym z puree ziemniaczanym i mixem sałat
Zakąski zimne
Pieczona karkówka szpikowana czosnkiem
Pieczony schab nadziewany suszoną śliwką
Rolada drobiowa faszerowana warzywami
Pierś z indyka pieczona z morelą
Wędliny wiejskie z naszej wędzarni
Tymbaliki drobiowe
Quish warzywny
Sosy do mięs
Zimne marynaty
Ryby
Filet z pstrąga w krystalicznej zalewie
Ryba w brzoskwiniach
Śledź po kaszubsku
Sałatki
Sałatka Gyros
Sałatka z serem feta
Dania ciepłe serwowane podczas wesela
I danie: Karkówka oberżysty
II danie: Barszcz czerwony z kołdunami
Napoje
Kawa, herbata, woda z cytryną – bez ograniczeń
Soki (1l/4 osoby)
Ciasta i owoce płatne dodatkowo (lub własne)