Komunie
Są w naszym życiu takie ważne chwile. Tak piękne i wyjątkowe, że chcemy je celebrować i wspólnie z radością świętować! My dobrze o tym wiemy, bo w końcu prowadzimy hotel rodzinny 🙂
Pierwsza Komunia Święta to niezwykle istotne wydarzenie w życiu dziecka i całej rodziny. Dlatego wymaga wyjątkowej oprawy. Personel Hotelu Otomin dołoży wszelkich starań aby ten uroczysty dzień był niepowtarzalny, wyjątkowy i na zawsze pozostał w Państwa pamięci.
Specjalnie dla naszych Klientów na tę okazję przygotowaliśmy bogate i zróżnicowane menu.
Prosimy pamiętać, iż poniższe menu jest tylko propozycją. Ostateczną, indywidualną ofertę przygotowujemy po spotkaniu z Państwem.
Już od 120zł za osobę oferujemy Państwu:
– Dwudaniowy obiad z deserem serwowany na półmiskach
– Wynajęcie i podstawową dekorację sali
– Profesjonalną obsługę kelnerską
– Plac zabaw dla dzieci
Menu I
PRZYSTAWKA
Łosoś marynowany z pieprzem marynowanym na kruchej sałacie
ZUPA
Rosół babuni z domowym makaronem
DANIE GŁÓWNE(półmiski mięs mieszane)
Kotlet devolaile
Zraz wieprzowy z borowikiem
Antrykot drobiowy
DODATKI
Ziemniaki w kąpieli koperkowej
Ziemniaki opiekane
Sałatka ze świeżych warzyw
Surówka sezonowa
Soki, (1L soku na 4 osoby)
DESER
sernik rosa z bitą śmietaną
KOLACJA
Schab ze śliwką
Patery z wędlinami z własnej wędzarni i pieczystym
Sałatka z kurczakiem
Pomidory z mozarellą i świeżą bazylią
Tortilla w trzech smakach
Ruloniki z cukinii faszerowane mięsem mielonym lub warzywami
Barszcz ciemny z kołdunami
Pieczywo
Soki, woda (1L soku na 4 osoby)
Menu II
OBIAD
PRZYSTAWKA
Pomidory z mozarellą i bazyliowym dressingiem
ZUPA
Krem ze szparagów z kwaśną śmietaną
DANIE GŁÓWNE
Medaliony schabowe w sosie z runa leśnego
Filet z łososia na liściach z duszonego szpinaku
Roladki drobiowe z suszonymi pomidorami i serem mozarella
DODATKI
Ziemniaki w kąpieli koperkowej
Ziemniaki opiekane
Sałatka ze świeżych warzyw
Surówka sezonowa
Mix warzyw blanszowanych
Soki, (1L soku na 4 osoby)
DESER
Szarlotka z bitą śmietaną
KOLACJA
Schab ze śliwką
Patery z wędlinami z własnej wędzarni i pieczystym
Sałatka z kurczakiem
Pomidory z mozarellą i świeżą bazylią
Tortilla w trzech smakach
Ruloniki z cukinii faszerowane mięsem mielonym lub warzywami
Barszcz ciemny z kołdunami
Pieczywo
Soki, woda (1L soku na 4 osoby)
Menu III
OBIAD
PRZYSTAWKA
Wykwintny pasztet z dziczyzny w towarzystwie kolorowych sałat z sosem żurawinowym
ZUPA
Consomme z kaczki z lanymi kluseczkami i ratatouille warzywnym
DANIE GŁÓWNE (półmiski mięs mieszane)
Raryts kaczy na modrej kapuście
Zraz wołowy
Tradycyjny kotlet schabowy z rumianymi pieczarkami
DODATKI
Ziemniaki w kąpieli koperkowej
Ziemniaki opiekane
Sałatka ze świeżych warzyw
Surówka sezonowa
Soki, (1L soku na 4 osoby)
DESER
Beza z serem mascarpone i frużelina owocową
KOLACJA
Schab ze śliwką
Patery z wędlinami z własnej wędzarni i pieczystym
Sałatka z kurczakiem
Pomidory z mozarellą i świeżą bazylią
Tortilla w trzech smakach
Ruloniki z cukinii faszerowane mięsem mielonym lub warzywami
Barszcz ciemny z kołdunami
Pieczywo
Soki, woda (1L soku na 4 osoby)
Dzieci do lat 3– bezpłatnie
Całkowita kalkulacja uzgadniana jest indywidualnie po zapoznaniu się z Państwa oczekiwaniami.