„Dostosowanie oferty Hotelu Otomin do warunków świadczenia usług turystycznych i gastronomicznych w obliczu trwającej epidemii Covid-19”.
Numer umowy RPPM.02.02.01-22-184/20-00
„Dostosowanie oferty Hotelu Otomin do warunków świadczenia usług turystycznych i gastronomicznych w obliczu trwającej epidemii Covid-19”.
Numer umowy RPPM.02.02.01-22-184/20-00
Dostosowanie oferty Hotelu Otomin do warunków świadczenia usług turystycznych i gastronomicznych w obliczu trwającej epidemii Covid-19.
Celem głównym projektu Hotelu Otomin jest rozwój działalności Wnioskodawcy oraz dostosowanie oferty usług do stanu epidemii Covid-19 w wyniku modernizacji 10 obiektów hotelowych (bungalowy) i dostosowaniu wyposażenia restauracji hotelowej od wymogów sanitarnych przy jednoczesnym stworzeniu bezpiecznych warunków wypoczynku. Dostosowanie do zmienionych warunków prowadzenia działalności umożliwi podwyższenie konkurencyjności firmy, zachęci klientów do korzystania z usług i pozwoli utrzymać 12 istniejących miejsc pracy. Minimalizacja ryzyka niepowodzenia realizacji projektu następować będzie poprzez doszkalanie personelu, przestrzeganie aktualnych zaleceń GIS, władz centralnych ze szczególnym uwzględnieniem zaleceń Ministerstwa Zdrowia.
Koszty kwalifikowane projektu (z VAT) – 204 011,90 zł
Wkład Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego: 85,00 % kosztów
kwalifikowanych operacji – 173 410,12 zł